Η Priyanka Chopra αποκάλυψε τη σχέση της με τη Meghan Markle & η απάντηση μάλλον θα σε σοκάρει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Priyanka Chopra αποκάλυψε τη σχέση της με τη Meghan Markle & η απάντηση μάλλον θα σε σοκάρει

Μάλλον δεν περίμενες να το ακούσεις αυτό

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε μία νέα είδηση, που θέλει τη Meghan Markle να είναι τσακωμένη με την «κολλητή» της φίλη Priyanka Chopra, επειδή δεν παρευρέθηκε στο baby shower για το μωρό της, που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη. Από την πλευρά της η Priyanka ωστόσο φάνηκε –σύμφωνα με πληροφορίες- να είναι σπασμένη, επειδή η Meghan δεν πήγε στον γάμο της τον Δεκέμβρη που μας πέρασε που έγινε στην Ινδία. Τα tabloids ανέφεραν, πως η Priyanka δεν θα της μιλήσει ξανά, εάν δεν της ζητήσει συγνώμη.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως ανάμεσά τους; Η Priyanka Chopra ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Watch What Happens Live, με τον Andy Cohen και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τη δούκισσα του Sussex και αν ισχύει πως δεν μιλιούνται. Ένας τηλεθεατής της εκπομπής, ο Ryan Murphy πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και ρώτησε την 36χρονη αν ισχύουν όσα λέγονται.

Η απάντησή της; Γέλασε και απάντησε: «Ω θεέ μου, όχι! Αυτό δεν είναι αλήθεια». Και μας άφησε εκεί, χωρίς να σχολιάσει τίποτα περισσότερο. Οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε πράγματι η σχέση της με τη Meghan δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα, είτε δεν ήθελε να θίξει το θέμα αυτό και απλά είπε κάτι προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση.

Δες την απάντησή της στο βίντεο παρακάτω.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr