H Kate Middleton περπάτησε έξω από το παλάτι του Kensington και όλοι έχουν σοκαριστεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Kate Middleton περπάτησε έξω από το παλάτι του Kensington και όλοι έχουν σοκαριστεί

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Kate Middleton έκανε κάτι τελείως τρελό και ο κόσμος που ήταν παρών σε αυτό, απλά δεν μπορεί να το χωνέψει. Όλοι γνωρίζουμε πως η Kate είναι μια πολύ δοτική μαμά και όταν έχει χρόνο λατρεύει να τον περνάει με τα παιδιά της. Και αυτό έκανε και αυτή τη φορά, μόνο που το πήγε ένα level παραπάνω και της το αναγνωρίζουμε.

Επειδή λοιπόν είναι η δούκισσα του Cambridge κι έχει ότι θέλει, όποτε το θέλει, αυτό δε σημαίνει, πως ξέχασε τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Και τι είναι αυτό; Μα φυσικά μια βόλτα με τα παιδιά της, χωρίς άγχος ιδιαίτερη ασφάλεια να την ακολουθεί κατά πόδας κ.ο.κ. Κάτι τέτοιο λοιπόν έκανε η Kate και αποφάσισε έτσι απλά και ξαφνικά να βγει βόλτα να περπατήσει με τον George και τη Charlotte στους κήπους του Kensington Palace.

Και θα αναρωτηθείς «οκ, σιγά και τι έκανε;». Η Kate βγήκε βόλτα για περπάτημα στους κήπους εκεί όπου μπορεί να μπει ο καθένας (επισκέπτης ή κάτοικος Λονδίνου) και να περπατήσει. Ναι καλά διάβασες. Η δούκισσα του Cambridge περπάτησε δίπλα σε κοινούς θνητούς, με τα Tweets αυτών που τη συνάντησαν, να δείχνουν πως πραγματικά σοκαρίστηκαν πολύ.

«Στο Λονδίνο για 8 ώρες, περπατώντας μέσα από τους Κήπους του Kensington και ποιος περπατά λίγο πιο δίπλα μου; Η Kate Middleton με τη Charlotte στο καροτσάκι της και τον George πάνω στο μικρό του ποδήλατό», έγραψε ένας, ενώ ένα άλλος ανέβασε: «Έτσι ξαφνικά περπατώντας μέχρι το παλάτι του Kensington, μη ξέροντας καν αν θα πρέπει να είμαστε εδώ, περπατήσαμε δίπλα από την Kate Middleton».

«Μόλις πέρασα δίπλα από την Kate Middleton, αλλά δεν μπορούσα να τσιρίξω, γιατί περνούσα δίπλα από μια πριγκίπισσα». Το περίεργο βέβαια όσων την είδαν ήταν πως δεν πρόλαβαν να τη τραβήξουν μια φωτογραφία και αυτό γιατί μάλλον τα χέρια τους ήταν απασχολημένα με το να κάνουν αυτό:


via GIPHY


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr