Diane Kruger: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της

Diane Kruger: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της

Και η αποκάλυψη

Εκείνη είναι πολύ προσγειωμένη και αυστηρή, εκείνος πιο χαλαρός κι ελεύθερο πνεύμα. Η Diane Kruger κι ο Norman Reedus είναι δύο ηθοποιοί πολύ γνωστοί στο Hollywood για τις μεγάλες παραγωγές, στις οποίες έχουν συμμετάσχει. Αν και φαινομενικά είναι ένα ζευγάρι με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες, ίσως αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει να είναι τόσο καλά μαζί, αφού ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Πριν από πέντε μήνες, η Diane κι ο Norman καλωσόρισαν τη γέννηση του κορούλας τους - το δεύτερο παιδί για τον ηθοποιό που έχει έναν 19χρονο γιο, τον Mingus Lucien. Η μικρή σιγά σιγά μεγαλώνει και τα νέα της κατορθώματα έχουν ενθουσιάσει τον περήφανο μπαμπά της. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο People της Αμερικής είπε:

«Στριφογυρνάει σ’ όλο το πάτωμα σα μεθυσμένη. Είναι τέλειο. Απλά το λατρεύω. Με προσγειώνει πολύ και είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στη ζωή μου, πρέπει να πω»

Μέχρι στιγμής, οι ευτυχισμένοι γονείς δε μας έχουν αποκαλύψει το όνομα της κόρης τους, όμως οι φωτογραφίες από τον Norman να κρατάει τα χέρια της μικρής και η φωτογραφία με τα ποδαράκια της πάνω στα δικά του είναι πραγματικά αξιολάτρευτες.