Η Charlize Theron μόλις αποκάλυψε την πραγματική της σχέση με τον Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Charlize Theron μόλις αποκάλυψε την πραγματική της σχέση με τον Brad Pitt

Και τα ερωτηματικά μας απαντήθηκαν

Πριν από περίπου δύο μήνες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Charlize Theron να είναι ζευγάρι με τον πιο hot και χωρισμένο πλέον άντρα του Hollywood (aka Brad Pitt). Και ναι δεν σου το κρύβουμε πιστέψαμε πολύ σε αυτό το δημοσίευμα, γιατί μας άρεσαν πολύ σαν ζευγάρι.

Κι ενώ εμείς ψάχναμε τις αποδείξεις που θα μας αποκαλύψουν πως οι δύο stars είναι πράγματι ζευγάρι, η Charlize έκανε δηλώσεις που μας θα μας έλυναν όλες τις απορίες. Η 43χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στα CinemaCon Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στο The Colosseum του Caesars Palace στο Las Vegas, όπου και συνοδευόταν από τον συμπρωταγωνιστή της στο Long Shot, Seth Rogen.

Η εμφάνισή της ήταν πραγματικά υπέροχη, όμως μας σόκαρε κάπως με τις δηλώσεις της. Στο κόκκινο χαλί των βραβείων η Charlize μίλησε στο ET, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. «Είμαι single τα τελευταία 10 χρόνια και όχι δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιος πρέπει να έχει και τα κότσια για να κάνει την κίνηση. Είμαι “απελπιστικά” διαθέσιμη», ανέφερε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Seth είπε: «Κυκλοφορεί ανάμεσά μας παιδιά», με τη Charlize να προσθέτει: « Το έκανα αρκετά ξεκάθαρο». Δύο πράγματα λοιπόν συμπεραίνουμε από αυτό: α). δεν ήταν ποτέ σε σχέση με τον Brad Pitt και β). δείχνει να θέλει απίστευτα να κάνει μια σχέση.