Ανατροπή στο παλάτι: Ο Harry και η Meghan περιμένουν κορίτσι

Ανατροπή στο παλάτι: Ο Harry και η Meghan περιμένουν κορίτσι

Και μάλιστα θα το βγάλουν Diana

Μια ανάσα από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού βρίσκεται η Meghan Markle, η οποία αναμένεται να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο στα τέλη Απριλίου. Οι βασιλικοί παρατηρητές είναι απασχολημένοι με το να παρακολουθούν δύο πράγματα: α). αν η δούκισσα του Sussex περιμένει αγόρι ή κορίτσι και β). ποιο θα είναι το όνομα του μωρού τους.

Κι ενώ μέχρι τώρα όλοι πιστεύαμε πως η Meghan περιμένει αγοράκι οι βασιλικοί bookmakers (aka πράκτορες στοιχημάτων) βίωσαν πριν από μερικές ημέρες μια ταραχή και δέχτηκαν έναν καταιγισμό στοιχημάτων, που δείχνουν ότι η δούκισσα του Sussex περιμένει κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα και θα ονομάσει Diana, όπως την μητέρα του συζύγου της, πρίγκιπα Harry.

Ο bookmaker William Hill έβαλε τα στοιχήματα στο 8/11 για να είναι κορίτσι το πρώτο παιδί της Meghan και του Harry, με το Diana, να είναι η επικρατέστερη επιλογή ονόματος. Ο εκπρόσωπος του William, Rupert Adams δήλωσε ότι στην κορυφή των στοιχημάτων είναι το Diana (10/1), ενώ τα ίδια ποσοστά αγγίζει και το Victoria. «Παίρνουμε ακόμη στοιχήματα για το φύλο, αλλά είναι αρκετά τυχαίο όλο αυτό. Σήμερα ας πούμε είμαστε 8/11 για κορίτσι, ενώ κανείς δεν έχει στοιχηματίσει στο να είναι αγόρι. Οπότε καταλαβαίνετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κορίτσι», πρόσθεσε ο Rupert.

Υπομονή, λίγες εβδομάδες έμειναν για την αποκάλυψη.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr