Η Kate Middleton αποκάλυψε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της κι έχουμε αποδείξεις

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton αποκάλυψε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της κι έχουμε αποδείξεις

Τι κρατάει την Kate στα λογικά της μέσα στην βασιλική οικογένεια

H Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν ήδη μετακομίσει από το παλάτι όμως ένας συγγραφέας γνώστης των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας, ο Duncan Larcombe υποστηρίζει πως η χρονιά που πέρασε ήταν μεν η καλύτερη για τη δούκισσα του Sussex αλλά η χειρότερη για την Kate Middleton.

Σύμφωνα με τον royal exprert, η Kate βρέθηκε ένα βήμα πριν την τρέλα, νιώθοντας να ασφυκτιεί στην χρυσή γυάλα της βασιλικής οικογένειας και μόνο ένα πράγμα την κράτησε δυνατή.

Αυτό δεν είναι άλλο από τα τρία παιδιά της 37χρονης αλλά και ο ρόλος της μητρότητας συνολικά. Αυτό άλλωστε εξομολογήθηκε η ίδια η Kate σε επίσκεψή της σε σχολείο του Λονδίνου τον περασμένο μήνα. Μιλώντας για το τι προσφέρει ευτυχία στην ίδια και την κάνει να νιώθει καλά, η Kate έδειξε μια φωτογραφία με τα παιδιά της και τον William και είπε χαρακτηριστικά:



«Αυτή είναι μια φωτογραφία της οικογένειάς μου. Αυτά είναι τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου. Η οικογένειά μου με κάνει χαρούμενη. Μας αρέσει να παίζουμε έξω, περνάμε πολύ χρόνο μαζί και είναι η πηγή της ευτυχίας μου».

Ο ειδικός σε royal θέματα τονίζει πως το παιδί θα εξασφαλίσει την ψυχική υγεία και της Meghan Markle που σίγουρα ασφυκτιά ήδη μέσα στο Παλάτι.