Ποιος χωρισμός; Το διάσημο ζευγάρι περπατά χεράκι-χεράκι και είναι full in love

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx είναι από αυτά τα ζευγάρια του Hollywood που κρατούν κρυφή την προσωπική τους ζωή και σπάνια κάνουν δηλώσεις ή κοινές εμφανίσεις. Αυτή την εβδομάδα όμως είδαμε μια έξοδό τους, η οποία μας απέδειξε πως όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά και πως είναι full ερωτευμένοι.

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στους δρόμους του Los Angeles, όμως δεν ήταν οι δυο τους μόνο. Μαζί τους ήταν και η κόρη του Jamie, Corinne, η οποία μοιάζει πολύ στον μπαμπά της. Οι τρεις τους σταμάτησαν για παγωτό στο Bacio di Late στο Westfield Century City mall και έδειχναν να περνούν πολύ καλά όλοι μαζί. (Για τους περίεργους ενέδωσαν σε γεύσεις φυστικοβούτυρο, φιστίκι και βανίλια τριαντάφυλλο).

Το πιο ωραίο βέβαια στην όλη εικόνα, ήταν πως το ζευγάρι περπατούσε πιασμένο χέρι-χέρι και χαμογελούσε, αποδεικνύοντας μας πως δεν υπήρξε και δεν υπάρχει χωρισμός μεταξύ τους. Η 25χρονη Corinne χαμογελούσε συνεχώς και περπατούσε δίπλα στον μπαμπά της, ενώ η 12χρονη Suri δεν συνόδεψε τη μητέρα της στη βόλτα τους αυτή.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης