Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx χώρισαν και δεν καταλάβαμε τίποτα απολύτως

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx χώρισαν και δεν καταλάβαμε τίποτα απολύτως

Και βρήκε κιόλας αντικαταστάτρια;

Επί πέντε συναπτά έτη ο Jamie Foxx και η Katie Holmes κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους, και μόλις αυτή έγινε γνωστή δεν άντεξε τα φώτα της δημοσιότητας και την αναγνωρισιμότητα και χώρισαν. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε ο 51χρονος ηθοποιός, ο οποίος έδωσε το παρών στο πριβέ Oscar πάρτι της Beyoncé και του Jay-Z στο Chateau Marmont, στο Δυτικό Hollywood το βράδυ της Κυριακής.

Το πιο «περίεργο» από όλα; Συνοδευόταν από την 33χρονη ηθοποιό Jessica Szohr. Σύμφωνα με το Us Weekly ο Jamie Foxx ανέφερε πως ήταν single νωρίτερα, όταν παρευρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό gala. Και το ερώτημα φυσικά είναι ένα: που ήταν η Katie Holmes;

Οι φήμες για τον χωρισμό τους άρχισαν να εντείνονται περισσότερο, όταν έγινε γνωστό πως ακόμη και στο πάρτι του Vanity Fair που πραγματοποιήθηκε στο Wallis Annenberg Center πήγες και πάλι χωρίς την Katie, αλλά συνοδευόμενος από την Jessica, με την οποία και ισχυρίζεται πως είναι φίλοι αρκετά χρόνια.

Μα πότε χώρισαν με την Katie και δεν καταλάβαμε τίποτα; Με την Jessica πάντως που απαθανατίστηκε έδειχνε να περνάει πολύ καλά και να το διασκεδάζει.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr