Η διάσημη σταρ δέχτηκε μήνυση επειδή δεν πλήρωσε το ενοίκιο του σπιτιού της!

Πατούλια Κατερίνα
Η διάσημη σταρ δέχτηκε μήνυση επειδή δεν πλήρωσε το ενοίκιο του σπιτιού της!

40.000 δολάρια για απλήρωτα νοίκια

Κι εκεί που νομίζεις πως οι διασημότητες και τα πάλαι ποτέ μέλη της οικογένειας Kardashian δεν έχουν χρέη, σκάει μια μήνυση και αλλάζουν τα δεδομένα.

Βλέπεις η μητέρα του παιδιού του Robert Kardashian, Black Chyna, έλαβε μήνυση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε, ο οποίος την κατηγορεί πως χρωστάει ενοίκια ύψους 48.000 δολαρίων.

Κι όχι μόνο αυτό. Η Chyna κατηγορείται πως έκανε φθορές στο σπίτι το οποίο νοίκιασε τον Απρίλιο του 2017 και το οποίο παράτησε τον περασμένο Νοέμβριο σπάζοντας το συμβόλαιο και μη πληρώνοντας τη ρήτρα γι΄αυτό.



Σύμφωνα με την μήνυση, ο πάλαι ποτέ ιδιοκτήτης του σπιτιού που η Chyna έμενε μαζί με την κόρη της Dream και το μεγαλύτερο γιο της, ζητά 48.000 για χρωστούμενα ενοίκια, 25.000 εγγύηση ενοικίου και 18.000 δολάρια για φθορές που έγιναν στο σπίτι και στον εξοπλισμό.

Η Balck Chyna, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Angela Renee White, αγόρασε ένα σπίτι έξι υπνοδωματίων τον περασμένο Οκτώβριο, για την ίδια, την 2χρονη κόρη της Dream Και τον 6χρονο σήμερα γιο της King Cairo.