Ποιo supermodel θα εμφανιστεί γυμνό σε διαφημιστικό σποτ;

Ποιo supermodel θα εμφανιστεί γυμνό σε διαφημιστικό σποτ;

Γυμνή θα εμφανιστεί, παρότι αγαπημένη σύζυγος και μαμά τεσσάρων παιδιών.

Η Heidi Klum, από τα πιο γνωστά μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία, φαίνεται πως θα εμφανιστεί γυμνή σε επερχόμενο διαφημιστικό σποτ. To σποτ θα αφορά την 9η σεζόν του άκρως επιτυχημένου "Project Runaway". Η πρώην πρωταγωνίστρια της Victoria's Secret αποφάσισε να γδυθεί για χάρη της δημοσιότητας, με σκοπό πάντα να ανακαλύψει τον καλύτερο fashion designer! Η φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του καναλιού Lifetime.

Η πρόεδρος του καναλιού, Nancy Dubuc, δήλωσε πως οι εικόνες θα αποτυπώσουν την ποιότητα των χαρακτήρων που οι ίδιοι επιθυμούν να βγάλουν στην επιφάνεια, δηλαδή θα είναι εικόνες δυνατές, sexy και με πολλή αυτοπεποίθηση. Η διαφορετική εικόνα της μαμάς Heidi θα ανεβάσει τα νούμερα, θα δώσει νέα ώθηση στο κανάλι και θα προκαλέσει τις εντυπώσεις.

Η Klum έχει αποσυρθεί από το μόντελινγκ και κρέμασε στον τοίχο τα φτερά της Victoria's Secret το 2010. Ωστόσο, συνεχίζει να συνεργάζεται με το χώρο και κυρίως να αξιοποιεί τις ικανότητές της με έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις.

Το "Project Runaway 9" θα προβληθεί αυτό το καλοκαίρι.