Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν το πιο χαριτωμένο σχόλιο στη φωτό του Louis

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν το πιο χαριτωμένο σχόλιο στη φωτό του Louis

Η κόντρα αναιρείται ξανά

Εχθές ο πρίγκιπας Louis είχε τα γενέθλιά του και το παλάτι του Kensington το γιόρτασε ανεβάζοντας τρεις υπέροχες και απίστευτα χαριτωμένες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα στο Instagram account του παλατιού. Τις φωτογραφίες είχε βγάλει η Kate Middleton νωρίτερα μέσα στον μήνα στο σπίτι τους στο Norfolk, με την ίδια να κάνει και το post στο Instagram αργά το απόγευμα το Δευτέρας.

Ο μικρός Louis ξετρέλανε τους πάντες με τις πόζες του –μα είναι υπέροχος- και μέσα σε αυτούς και τους θείους του Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, οι οποίοι αν δεν έχουν ήδη γονείς, θα γίνουν από μέρα σε μέρα. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex που έχουν πια το δικό τους account στο Instagram, σχολίασαν την ανάρτηση με τις φωτογραφίες του, αφήνοντας ένα πολύ γλυκό σχόλιο.

«Χρόνια πολλά Louis! Σου στέλνουμε την αγάπη μας», έγραψε η Meghan με τον Harry, προσθέτοντας μια τούρτα emoji κι ένα κόκκινο μπαλόνι. Όσο για τη δούκισσα του Sussex και την εγκυμοσύνη της, ελπίζουμε από μέρα σε μέρα να μας ανακοινώσει και τον ερχομό του δικού της μωρού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr