Μήπως αυτή είναι η απόδειξη πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μήπως αυτή είναι η απόδειξη πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει;

Τι πιστεύεις ότι μπορεί να συνέβη;

Και μετά το ασθενοφόρο που βρέθηκε έξω από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και προκάλεσε πανικό σχετικά με το αν η δούκισσα έχει γεννήσει ή όχι, μία νέα είδηση κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα που σηματοδοτεί πως μάλλον ο νέος διάδοχος έχει έρθει στον κόσμο. Όπως θα θυμάσαι πριν από κάποιες εβδομάδες το royal ζεύγος αποκάλυψε πως θα κρατήσει κρυφή τη γέννηση του παιδιού τους, μέχρι να αποφασίσουν εκείνοι να το ανακοινώσουν και αυτό ακριβώς κάνουν.

Μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης λοιπόν, εμείς κάνουμε μόνο εικασίες και διαβάζουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Υπάρχει όμως και ένα δημοσίευμα που κάπως μας άγχωσε όταν το διαβάσαμε. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William επισκέφθηκαν τη Meghan Markle και τον Harry στο Frogmore Cottage, τη περασμένη Κυριακή μετά την πασχαλινή λειτουργία.

Η δούκισσα του Sussex δεν πήγε στη λειτουργία και οι λόγοι είναι δύο: είτε δεν ήθελε να ρισκάρει όντας ετοιμόγεννη, είτε έχει ήδη γεννήσει και έμεινε σπίτι με το μωράκι της. Και αυτός ενδέχεται να είναι και ο λόγος που τους επισκέφθηκαν η Kate με τον William. Μήπως όμως έχει έρθει πια η ώρα να μας ανακοινώσουν εάν έχει γεννήσει ή όχι;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr