Η αντίδραση Kate Middleton-William στις φήμες απιστίας δεν ήταν αυτή που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση Kate Middleton-William στις φήμες απιστίας δεν ήταν αυτή που περίμενες

Τι ισχύει τελικά;

Πριν από μερικές εβδομάδες η είδηση πως ο πρίγκιπας William απάτησε την Kate Middleton έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, δημιουργώντας θέμα σημαντικό στο παλάτι. Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πιστέψουμε πως ο William θα έκανε κάτι τέτοιο στη δούκισσα του Cambridge, όμως η πηγή δεν φάνηκε να αστειεύεται.

Η ανυπόστατη αυτή φήμη διαψεύστηκε, όμως πρόλαβε να κάνει ζημιά στη σχέση Kate-William. Ναι όσο παράξενο και αν σου φαίνεται η είδηση αυτή στιγμάτισε το ζευγάρι, το οποίο ένιωσε προσβεβλημένο και σοκαρισμένο από όλο αυτό. Και την αντίδρασή τους δεν τη φαντάζεσαι με τίποτα.

Σίγουρα θα περίμενες να μην έχουν επηρεαστεί και να μην τους έχει νοιάξει ιδιαίτερα αυτή η φήμη. Όμως κάνεις λάθος, όχι απλά τους ενόχλησε, αλλά τους σόκαρε κιόλας. Μια βασιλική πηγή που γνωρίζει καλά το παλάτι και τα άτομα της οικογένειας, ανέφερε αποκλειστικά στο HollywoodLife: «H Kate και ο William γενικά δεν δίνουν σημασία σε τέτοια δημοσιεύματα, όμως αυτό πραγματικά τους σόκαρε πολύ. Γι’ αυτό και ενεπλάκησαν και δικηγόροι στην υπόθεση. Αυτή η φήμη ήταν τόσο άσχημη και λάθος, που δεν μπορούσαν έτσι απλά να την αγνοήσουν».

Και εδώ που τα λέμε δεν είχαν και άδικο. Σκέψου να είσαι έγκυος όπως η Kate τότε και να μαθαίνεις ξαφνικά τέτοιο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr