Μήπως το Παλάτι αποκάλυψε άθελά του το φύλο και το όνομα του μωρού της Meghan και του πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Μήπως το Παλάτι αποκάλυψε άθελά του το φύλο και το όνομα του μωρού της Meghan και του πρίγκιπα Harry

Μαύρο σκοτάδι καλύπτει ακόμα το σίριαλ με την γέννηση του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.Πληροφορίες ήθελαν την Δούκισσα του Sussex να έχει γεννήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο και να ετοιμάζεται για την ανακοίνωση της γέννησης αλλά ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση αυτή που πιθανότατα θα γίνει στο λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram.

Πάντως, τα τσακάλια που παρακολουθούν την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια διαπίστωσαν μια μάλλον μεγάλη γκάφα του Παλατιού.
Όπως αναφέρει η Daily Star, το Παλάτι έχει κατοχυρώσει τρεις νέες διευθύνσεις μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν προσπαθήσεις να μπεις στο www.royal.uk/prince-arthur ,www.royal.uk/prince-james και www.royal.uk/prince-alexander, μεταφέρεσαι στην κεντρική σελίδα ενώ όποιο άλλο κι αν πληκτρολογήσεις βγαίνει το μήνυμα Page not found.



Οι κρατημένες αυτές σελίδες ίσως αποκαλύπτουν πως το μωρό που γεννήθηκε (αν τελικά ισχύει το γεγονός πως η Meghan και ο Harry δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού μέχρι αυτό να γεννηθεί) είναι αγόρι και θα λάβει ένα από τα τρία παραπάνω ονόματα: Arthur, James και Alexander.
Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως η μαμά της Meghan είναι στο πλευρό της τις τελευταίες εβδομάδες και πως έχουμε να δούμε την Markle κάτι παραπάνω από ένα μήνα όπου και μένει κλεισμένη στο Frogmore Cottage. Όσο για το Παλάτι, εκπρόσωπός του ανέφερε για τις δεσμευμένες σελίδες:
«Ένας μεγάλος αριθμός αναζητήσεων στο royal.uk είχε κρατηθεί πρόσφατα με σκοπό την καλυτέρευσης της εμπειρίας του χρήστη».