Μήπως ο πρίγκιπας Harry μας πρόδωσε μόλις πως η Meghan Markle γέννησε;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μήπως ο πρίγκιπας Harry μας πρόδωσε μόλις πως η Meghan Markle γέννησε;

Η απρόσμενη κίνηση που έκανε

Είμαστε ήδη στην τέταρτη μέρα του Μαΐου και ακόμη δεν έχουμε μάθει εάν η Meghan Markle έχει γεννήσει ή όχι. Τα στοιχεία που μας οδηγούσαν στο ότι γέννησε ήταν πολλά, όμως το ίδιο το παλάτι αναγκάστηκε να κάνει δήλωση πως η δούκισσα του Sussex δεν έχει φέρει ακόμη στον κόσμο το μωράκι της. Όμως ο πρίγκιπας Harry έκανε κάτι εχθές αργά το απόγευμα, που οδήγησε τους πάντες στο συμπέρασμα πως η Meghan γέννησε.

Ο πρίγκιπας Harry λοιπόν ανέβαλε το ταξίδι του στην Ολλανδία, το οποίο θα γινόταν την επόμενη Τετάρτη-Πέμπτη και αυτό οδηγεί εμάς, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο πως επιτέλους η Meghan έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι ή αναμένεται να γεννήσει από ώρα σε ώρα. Η ίντριγκα αυξήθηκε σήμερα όταν έγινε γνωστό πως ο δούκας του Sussex ακύρωσε ξαφνικά το ταξίδι του, αναφέροντας λόγους «διοικητικού σχεδιασμού».

Ωστόσο, royal fans έχουν σκεφτεί ότι ο πραγματικός λόγος μπορεί να είναι ότι το πριγκιπικό ζεύγος περιμένει από στιγμή σε στιγμή το μωράκι του. Οι πηγές του παλατιού επιμένουν ωστόσο, ότι η ακύρωση της πρώτης ημέρας του ταξιδιού δεν σχετίζεται με την γέννηση, αλλά η κίνηση αυτή θα του επιτρέψει περισσότερο χρόνο με το μωρό αν αυτό γεννηθεί εν τω μεταξύ μέσα σε αυτό το διάστημα.

Ένας εκπρόσωπος του Δούκα δήλωσε: «Λόγω του υλικοτεχνικού σχεδιασμού του ταξιδιωτικού τύπου για την κάλυψη των επισκέψεων και των δεσμεύσεων της Βασιλικής οικογένειας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρίγκιπα Harry στο Άμστερνταμ την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019. Ο δούκας θα ταξιδέψει τελικά την Πέμπτη 9 Μαΐου».

Είναι πολύ σπάνιο για ένα royal μέλος να ακυρώνει ένα προγραμματισμένο ταξίδι τόσο κοντά στην ημερομηνία διεξαγωγής του event και αυτό έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση σε όλους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr