Μόλις αποκαλύφθηκε πού γέννησε τελικά η Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις αποκαλύφθηκε πού γέννησε τελικά η Meghan Markle

Και μάλλον θα εκπλαγείς

Από τότε που ανακοινώθηκε πως η Meghan Markle είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry, άρχισαν να κυκλοφορούν πληθώρα δημοσιευμάτων, σχετικά με την εγκυμοσύνη της, με το φύλο του μωρού, το που θα γεννήσει κ.ο.κ. Τις τελευταίες εβδομάδες και προτού η δούκισσα του Sussex μπει σε διαδικασία τοκετού κυκλοφόρησε μία ακόμη είδηση που την ήθελε να γεννάει στο σπίτι της.

Μόλις έγινε γνωστή λοιπόν η γέννηση του μικρού Archie Harrison, και αφού ο Harry βγήκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους από το Windsor, όλοι πίστεψαν πως η Meghan γέννησε στο σπίτι της. Βέβαια υπήρχαν και οι φήμες σχετικά με την μεταφορά της στο US hospital του Λονδίνου, ωστόσο φαίνεται πως τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε.

Πριν από κάποιες ώρες έγινε γνωστό το που γέννησε η Meghan Markle και κάπως έτσι λύθηκαν και όλες μας οι απορίες. Ούτε στο Frimley Park στο Surrey, ούτε στο Lindo Wing, ούτε στο US Hospital. Δημοσιεύτηκε το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού Archie και εκεί αναγράφονται όλα όσα θέλεις να ξέρεις.

Το πιστοποιητικό γέννησης δημιουργήθηκε 11 μέρες μετά τον ερχομό του Archie (στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν στη διάθεσή τους 42 μέρες για να κάνουν την εγγραφή) και σύμφωνα με αυτό η Meghan γέννησε στο Portland Hospital του Westminster. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό People ένας αντιπρόσωπος από το γραφείο εγγραφών του Westminster πήγε στο σπίτι του ζευγαριού στο Frogmore Cottage για την εγγραφή, κι έτσι δεν χρειάστηκε να πάνε οι ίδιοι μόνοι τους στο γραφείο.

Δες το πιστοποιητικό στη gallery παρακάτω.