Η κόρη της Courteney Cox φόρεσε κάτι που έβαλε η μαμά της το 1998 και ήταν σχεδόν ίδιες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κόρη της Courteney Cox φόρεσε κάτι που έβαλε η μαμά της το 1998 και ήταν σχεδόν ίδιες

Το μήλο κάτω από τη μηλιά

Like mother, like daughter λένε στην άλλη πλευρά του Hollywood όλοι όσοι θέλουν να παρομοιάσουν κάποιον με τον γονιό του. Και η κόρη της Courteney Cox ήταν ακριβώς ίδια η μαμά της, όταν φόρεσε κάτι που είχε βάλει και η ίδια το 1998. Έχουν περάσει 21 χρόνια και η ηθοποιός έχει κρατήσει κάτι, το οποίο δείχνει ακόμη σαν καινούργιο.

Η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία την οποία είχε κάνει edit μισή-μισή με εκείνη και την κόρη της Coco Arquette και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Στην εν λόγω φωτογραφία λοιπόν, η 14χρονη κόρη της φοράει ένα φόρεμα της μητέρας της, που έχει κρατήσει από το 1998, το οποίο φόρεσε κι εκείνη για πρώτη φορά στη πρεμιέρα της ταινίας Snake Eyes στις 30 Ιουλίου του 1998.

Εικοσιένα χρόνια μετά και αυτό το φόρεμα μοιάζει σα να αγοράστηκε μόλις χθες. Στο caption με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Courteney έγραψε: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει πράγματα, αλλά αυτό ήταν μία πάρα πολύ καλή αγορά. 21 χρόνια μετά...».

Η τηλεοπτική Φοίβη σχολίασε τη φωτογραφία της φίλης της γράφοντας ένα wow, ενώ κάποιος από τους φανς της έγραψε πως αυτή η κίνηση (να κρατήσει το φόρεμα) ήταν κάτι που θα έκανε η τηλεοπτική Monica.

Δες τη στη gallery παρακάτω και πες μας, μοιάζουν καθόλου ή όχι;