Πέθανε από καρκίνο μεγάλη πρωταγωνίστρια μεξικάνικης σειράς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πέθανε από καρκίνο μεγάλη πρωταγωνίστρια μεξικάνικης σειράς

Και ήταν μόλις 54 ετών

Όταν ήσουν πιο μικρή σίγουρα έβλεπες μεξικάνικες σειρές και σίγουρα ταυτίστηκες με περισσότερες από μία. Ο κόσμος της showbiz και της μεξικάνικης τελενουβέλας θρηνεί από χθες, αφού μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της εποχής εκείνης πέθανε εχθές το βράδυ στα 54 της χρόνια.

Η Edith Gonzalez, που ίσως τη θυμάσαι περισσότερο από τη σειρά Soledad με τη Veronica Castro, άφησε εχθές την τελευταία της πνοή, παλεύοντας τρία χρόνια με τον καρκίνο. Το 2016 η 54χρονη ηθοποιός διαγνώσθηκε με καρκίνο των ωοθηκών και παρά τις προσπάθειές της, δεν κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της.

Οι συμπρωταγωνιστές και φίλοι της θρηνούν από χθες το θάνατό της, ο οποίος έγινε γνωστός από τον Εθνικό σύλλογο ηθοποιών του Μεξικό στον οποίο ανήκε η Edith. Η ίδια η ηθοποιός είχε ανεβάσει στο Instagram account της φωτογραφία στην οποία βρισκόταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου ανακοινώνοντας πως ο γιατρός της της βρήκε καρκινικούς ιστούς στην κοιλιά της.



«Είμαι δυνατή, γεμάτη ζωή και το παλεύω», είχε γράψει τότε η Edith, ενώ σύμφωνα με το CNN η 54χρονη ηθοποιός είχε φτάσει πια στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου ωοθηκών.


https://www.instagram.com/p/Byp5OTTH08d/

Η Leticia Calderon (aka Esmeralda), η Veronica Castro και ο Fernando Colunga ήταν μερικοί από τους ηθοποιούς που ανέβασαν φωτογραφίες στο account τους τιμώντας τη μνήμη της.