Meghan και Harry ανέβασαν φωτό από την βάφτιση του γιου τους & βλέπουμε 1η φορά καθαρά τον Archie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan και Harry ανέβασαν φωτό από την βάφτιση του γιου τους & βλέπουμε 1η φορά καθαρά τον Archie

Δες τι έβαλαν στο Instagram

Η βάφτιση του Αrchie Harrison Mountbatten Windsor πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα και πλέον ο γιος του Harry και της Meghan έχει πάρει κι επίσημα το όνομά του από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury. Η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό τίτλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τα 25 άτομα.

Κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς στους δρόμους γύρω κι έξω από το κάστρο του Windsor, γιορτάζοντας τη βάφτιση του βασιλικού μωρού, ενώ σίγουρα πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να τον δουν έστω και λίγο. Ο Archie όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής θα φορούσε κι εκείνος το βαφτιστικό φόρεμα που φορούν όλα τα βασιλικά μωρά τα τελευταία χρόνια και είναι ρέπλικα εκείνου το πρώτου φορέματος που είχε φορέσει η κόρη της βασίλισσας Βικτώρια το 1841.

Η Meghan και ο Harry όταν ανακοινώθηκε η είδηση της βάφτισης είχαν αναφέρει πως θέλουν πολύ να μοιραστούν φωτογραφίες με τον κόσμο από αυτές που θα βγάλει ο φωτογράφος τους Chris Allerton. Και αυτό ακριβώς έκαναν ανεβάζοντας φωτό από τη βάφτιση στο Instagram account τους.



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019