Ναι, είναι αλήθεια! Η Selena Gomez φοράει δαχτυλίδι κι όλοι σκέφτονται αυτό που σκέφτεσαι

Ναι, είναι αλήθεια! Η Selena Gomez φοράει δαχτυλίδι κι όλοι σκέφτονται αυτό που σκέφτεσαι

Άλλη μία εμφάνιση της τραγουδίστριας που συζητά ο κόσμος

H Selena Gomez, από τότε που χώρισε με τον Justin Bieber, δεν έχει κάνει καμία αναφορά σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος νέος έρωτας στη ζωή της. Η περιπέτεια που είχε με την ψυχική της υγεία, βέβαια, πριν από σχεδόν έναν χρόνο δε βοήθησε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η τραγουδίστρια επέλεξε να εστιάσει στον εαυτό της και να απέχει για τέσσερις μήνες από τα social media, ώστε να βρει την ηρεμία της και τα κατάφερε. Εδώ και κάποιο διάστημα, επανήλθε δριμύτερη κι έχει ήδη αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, είτε σε απλές βόλτες είτε σε ιδιαίτερες στιγμές των δικών της ανθρώπων, όπως ο γάμος της κολλητής της.

Χθες, όμως, ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» σε μία βόλτα της στο Beverly Hills και το δαχτυλίδι που φορούσε έκανε τους πάντες να μπουν σε υποψίες.

Στο υλικό που δημοσιεύτηκε, η τραγουδίστρια φαίνεται να φοράει ένα τεράστιο δαχτυλίδι στο δάχτυλο που κανονικά φοράς δαχτυλίδι αρραβώνων.



Να έκανε ένα πολύ ωραίο δώρο στον εαυτό της ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που ακόμα δεν έχει σχολιάσει, μιας και θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα βλέμματα της δημοσιότητας;