Δημοσιογράφος κορόιδεψε το γιο του William και της Kate Middleton και το κράξιμο ήταν μεγάλο

Πατούλια Κατερίνα
Δημοσιογράφος κορόιδεψε το γιο του William και της Kate Middleton και το κράξιμο ήταν μεγάλο

Ο George δέχτηκε κακόβουλα σχόλια 

Μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες και δημοσιογράφους της Αμερικής προκάλεσε σκάνδαλο αρνητικών σχολίων, μετά τις ατυχείς ατάκες της για τον πρίγκιπα Γεώργιο, τον γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και τρίτο στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

Η 50χρονη δημοσιογράφος του Good Morning America, ενός από τα πιο κλασικά και δημοφιλή πρωινά σόου στις ΗΠΑ, αποφάσισε να κοροϊδέψει τον 6χρονο George για το πρόγραμμα σπουδών που θα ακολουθήσει στο σχολείο, στο οποίο φέτος θα φοιτήσει και η μικρότερη αδερφή του πριγκίπισσα Charlotte.

Τι όμως πυροδότησε το ξέσπασμα εκατοντάδων επώνυμων και μη κατά της Spencer σε τέτοιο βαθμό που την ανάγκασε να ζητήσει συγνώμη;

Με αρκετά περιπαικτική διάθεση, η Spencer ξεκίνησε να διαβάζει το πρόγραμμα σπουδών του George στον αέρα της εκπομπής της και αφού αναφέρθηκε στα μαθήματα μπαλέτου και χορού, ξέσπασε σε γέλια.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Διαβάζοντας πως ο πρίγκιπας William έχει δηλώσει ότι ο γιος του αγαπά τον χορό, η παρουσιάστρια συνέχισε καυστικά λέγοντας πως δεν ξέρουμε πως θα κρατήσει αυτό.



Δεκάδες τηλεθεατές αλλά και αρκετοί χρήστες του Twitter κατηγόρησαν την παρουσιάστρια πως κάνει μπούλινγκ σε όλα τα παιδιά που θέλουν να εκφραστούν μέσω του χορού.
Στις σπουδές του George που θα φοιτήσει για δεύτερη χρονιά στο Thomas Battersea είναι και τα Γαλλικά, η εκμάθηση υπολογιστών, οι τέχνες, η υποκριτική, η μουσική, τα μαθηματικά, η ιστορία, η γεωγραφία και η Γλώσσα και η λίστα συνεχίζεται, πρόγραμμα που φυσικά και δεν το λες εύκολο!
Η απάντηση της δημοσιογράφου και η συγνώμη της στο Instagram φάνηκε σε κάποιους λίγη και τυπική.
Δες παρακάτω το έγραψε η δημοσιογράφος:



d