Τι τρέχει επιτέλους ανάμεσα στον Brad Pitt και την διάσημη καλλονή ηθοποιό;

Πατούλια Κατερίνα
Τι τρέχει επιτέλους ανάμεσα στον Brad Pitt και την διάσημη καλλονή ηθοποιό;

Τι αποκάλυψε η Liv για τον Brad Pitt;

Μόλις χθες ο Brad Pitt κέρδισε τις εντυπώσεις στο Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας καταφθάνοντας πιο σέξι και γυμνασμένος από ποτέ.

Ο Pitt που δίνει το παρόν στο φεστιβάλ, όχι για την ταινία Once Upon A Time in Hollywood αλλά για το διαστημικό θρίλερ Ad Astra, απασχόλησε για έναν ακόμα λόγο τα μέσα στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ο λόγος; Το γεγονός πως ο 55χρονος γόης του Hollywood δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του μακριά από την συμπρωταγωνίστριά του και μελαχρινή καλλονή Livy Tyler.



Η 42χρονη πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Pitt στο Ad Astra και για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι δύο ηθοποιοί προσπάθησαν να αποφύγουν τις κοινές πόζες στο κόκκινο χαλί και θα τους βρεις κυρίως με την υπόλοιπη ομάδα της ταινίας. Σε όσα διπλά πλάνα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την 42χρονη και τον 55χρονο, είναι σαφές και φανερό το βλέμμα θαυμασμού του Pitt.

Όσο για την Liv που είναι ζευγάρι με τον David Gardner και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο και μια κόρη, σε συνέντευξή της στην New York Post είχε πλέξει το εγκώμιο του Brad τονίζοντας: «Ω θεέ μου, είναι τόσο όμορφος, τόσο μοναδικός και μαγικός αλλά με κέρδισε το πόσο φανταστικός ηθοποιός είναι. Είναι τόσο παρών και ανοιχτός».

Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται τους εραστές στην ταινία και όπως φαίνεται η χημεία τους είναι μεγάλη και εκτός μεγάλης οθόνης.