Ποιος Brad Pitt; Αυτός ο Έλληνας μάγεψε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ποιος Brad Pitt; Αυτός ο Έλληνας μάγεψε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Μπορείς να μαντέψεις ποιος είναι;

Ο Brad Pitt βρέθηκε στη Βενετία τις προηγούμενες ημέρες, καθώς στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου προβλήθηκε η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο Ad Astra. Ναι προφανώς και πάθαμε πλάκα όταν τον είδαμε αφού ήταν πιο όμορφος και πιο sexy από κάθε άλλη φορά. Τρία χρόνια σχεδόν από τον χωρισμό του με τη Angelina Jolie και ο 55χρονος ηθοποιός είναι στα καλύτερά του.

Ωστόσο, δεν ήταν ο Brad αυτός που μάγεψε τα πλήθη. Ένας Έλληνας ηθοποιός βρέθηκε επίσης στη Βενετία, αφού η ταινία που πρωταγωνιστεί προβλήθηκε εχθές στο Φεστιβάλ. Ο λόγος για τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος παρέα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Κώστα Γαβρά βρέθηκαν στην Ιταλία για την προβολή της ταινίας «Ενήλικοι στο δωμάτιο».

Η ταινία η οποία βασίζεται σε βιβλίο του πρώην υπουργού οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, πραγματεύεται ένα πολιτικό δράμα και αφηγείται τις δραματικές ώρες της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με τους εταίρους για το δυσβάσταχτο χρέος, το 2015. Ο Χρήστος Λούλης υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη και ο ηθοποιός ανέβασε στο account του φωτογραφίες από τη χθεσινή μέρα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις φωτογραφίες, ενώ λίγο παρακάτω σου έχουμε και το trailer της ταινίας.