James Middleton: Ο μικρός αδερφός της Kate μας θυμίζει τον πιο κούκλο ηθοποιό του Hollywood

Νατάσσα Σχοινά
James Middleton: Ο μικρός αδερφός της Kate μας θυμίζει τον πιο κούκλο ηθοποιό του Hollywood

Έχεις δει πρόσφατα τον γοητευτικό αδερφό της Δούκισσας του Cambridge;

Από τότε που η βασιλική οικογένεια εμπλουτίστηκε με το νέο αίμα (Kate Middleton, αρχικά, και τα παιδιά της με τον William) το ενδιαφέρον για τα royal αναζωπυρώθηκε κι οι fans του Kensington άρχισαν να πολλαπλασιάζονται με ραγδαίους ρυθμούς, με το Instagram του να κοντεύει να φτάσει τους 10 εκατομμύρια ακόλουθους. Μέχρι να έρθει στην εικόνα η Meghan Markle, η Δούκισσα του Cambridge αποτελούσε το Νούμερο 1 θέμα συζήτησης παγκοσμίως και τα διάφορα Μέσα ξεψάχνιζαν τα πάντα, από τη ζωή της στο Παλάτι μέχρι οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένειά της.




Το πρώτο άτομο της οικογένειά της που ήρθε στα φώτα τα δημοσιότητας ήταν η Pipa, που στον γάμο της αδερφής της Kate, μονοπώλησε το ενδιαφέρον με το εκπληκτικό της κορμί. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να αγνοήσει τον μικρό αδερφό των κοριτσιών, James Middleton, που, όσο περνούν τα χρόνια, μας θυμίζει όλο και περισσότερο τον -κατά πολλούς- πιο κούκλο ηθοποιό του Hollywood.

Ο James είναι 32 χρονών κι αποτελεί το νεότερο παιδί και μονάκριβο γιο του Michael Middleton και της Carole Goldsmith. Πήγε στο σχολείο του St Andrew’s κοντά στο Pangbourne, στη συνέχεια, στο Marlborough College, καταλήγοντας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου για έναν χρόνο, οπότε και σταμάτησε. Είχε δημιουργήσει δική του επιχείρηση παρασκευής τουρτών, η οποία, όμως, έκλεισε, ενώ τον Απρίλιο του 2011 δήλωσε άλλα τρία εγχειρήματα (Nice Cakes, Nice Wine, Nice Group London).

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις πρόσφατες φωτογραφίες του και τον καλλονό ηθοποιό, στον οποίο, όσο περνάει ο καιρός, του μοιάζει και περισσότερο.