Στη Ρώμη ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για έναν πολύ σημαντικό γάμο

Πατούλια Κατερίνα
Στη Ρώμη ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για έναν πολύ σημαντικό γάμο

Το πρόσωπο που παντρεύεται ευθύνεται για το ταίριασμα του Harry με την Meghan 

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και επίσημα το οικογενειακό ταξίδι του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και τον γιο τους Archie στην Αφρική.

Έλα όμως που το royal ζευγάρι φαίνεται πως δεν ξεκουράζεται εν όψει του δύσκολο ταξιδιού αλλά πολλαπλές πηγή του E Online αναφέρουν πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex άφησαν τον Archie σπίτι και πέταξαν μέχρι την Ρώμη.

Ο λόγος; Ο γάμος της κολλητής της Meghan, Μisha Nonoo, γνωστής σχεδιάστριας η οποία φέρεται να είναι εκείνη που έκανε την γνωριμία ανάμεσα στην 38χρονη σήμερα δούκισσα και τον Harry.



Ο γάμος της Nonoo με τον Michael Hess θα λάβει χώρα αύριο (Σάββατο 21/9) και πέραν του royal ζευγαριού, καλεσμένοι είναι και έχουν ήδη καταφθάσει στη Ρώμη, η Ivanka Trump, η Katy Perry, η Karlie Kloss και ο Orlando Bloom.

Αυτή τη φορά, ο Harry και η Meghan προτίμησαν να ταξιδέψουν δημόσια με κανονικό αεροσκάφος κι όχι με κάποιο ιδιωτικό jet,μετά και τον χαμό που προέκυψε το καλοκαίρι με τις απανωτές τους πτήσεις με jets στη Γαλλία και την Ibiza. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Markle πέταξε για τη Νέα Υόρκη για να δει την φίλη της Serena Williams στο U.S Open.

Η Meghan και νύφη Misha είναι κολλητές εδώ και πολλά χρόνια και οι κοινές πόζες από διακοπές στο Instagram της Markle που έχει πια διαγραφεί, έχουν μείνει στην ιστορία. Πηγή από το περιβάλλον της δούκισσας αναφέρει πως η Meghan δεν θα έχανε για τίποτα στον κόσμο το γάμο της κολλητής της της προτίμησε να αφήσει τον Archie σπίτι για να ξεκουραστεί εν’ όψει του ταξιδιού στην Αφρική.