Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με καυτό τζιν σορτσάκι και το κορμί της εντυπωσιάζει

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με καυτό τζιν σορτσάκι και το κορμί της εντυπωσιάζει

Δες τη φωτογραφία της

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις τραγουδίστριες και παρουσίες της ελληνικής showbiz που μας αρέσει πολύ. Θεωρούμε πως είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, και η ίδια μας αποδεικνύει συνεχώς πως η ηλικία δεν παίζει και μεγάλο ρόλο τελικά. Η Δέσποινα τον Ιούλιο που μας πέρασε έγινε 50 ετών, και πραγματικά όταν την κοιτάζεις, σκέφτεσαι πως αυτή η γυναίκα δεν είναι με τίποτα πάνω από 40.

Την έχουμε δει με μπικίνι, την έχουμε δει με ολόσωμο μαγιό, με καυτό σορτς όμως δεν την είχαμε δει ξανά. Και η Δέσποινα σκέφτηκε πως αυτό δεν έπρεπε να το χάσουμε. Η 50χρονη πλέον τραγουδίστρια πόζαρε στο Instagram account της με ένα τζιν καυτό σορτς, και εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X-Factor, έχει απίστευτο κορμί και η φωτό αυτή είναι μία ακόμη απόδειξη. Την έχουμε δει και με μαγιό, ξέρουμε πως είναι το σώμα της, όπως ξέρουμε ότι είναι και μαμά δύο παιδιών. Και ένα πράγμα σκεφτόμαστε όταν την βλέπουμε: μακάρι στα 50 μας και με δύο παιδιά να έχουμε το κορμί της Δέσποινας.

Δες στη gallery που ακολουθεί την φωτογραφία της με το καυτό σορτς και θα καταλάβεις για τι μιλάμε.