Ζηλιάρης ο αδερφός της Kate Middleton: Δεν φαντάζεσαι τι αντέγραψε

Πατούλια Κατερίνα
Ζηλιάρης ο αδερφός της Kate Middleton: Δεν φαντάζεσαι τι αντέγραψε

Τώρα ζήλεψε ο James Middleton ή η αρραβωνιαστικιά του;

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η είδηση πως ο αδερφός της Kate Middleton, James, έχει αρραβωνιαστεί κρυφά την αγαπημένη του, Alizee Thevenet έγινε hot θέμα στα βρετανικά media και λίγες ημέρες αργότερα ο James παραδέχτηκε τον μυστικό αρραβώνα με μια υπέροχη φωτογραφία με την αγαπημένη του στο Instagram.

«Είπε το ναι! Το μυστικό μας μαθεύτηκε αλλά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και να μοιραστούμε τα νέα μαζί σας», έγραψε ο μικρός αδερφός της Kate και της Pippa Middleton.

Εννοείται βέβαια πως οι royal fans κοίταξαν καλά καλά το μονόπετρο της αγαπημένης του James και έχουν δίκιο στο ότι το μονόπετρο μοιάζει πολύ, είναι σχεδόν αντιγραφή του μονόπετρου της Kate, δηλαδή του μονόπετρου της πριγκίπισσας Diana.Μιλάμε για το μονόπετρο με το λευκό χρυσό και το μπλε ζαφείρι Ceylon 12 καρατίων, το οποίο ο William πήρε για να χαρίσει στην Kate το 2011, το οποίο η ιστορία θέλει να μην ήταν του γούστου της βασιλικής οικογένειας, μιας και η Diana είχε επιλέξει να μην είναι ειδικά φτιαγμένο για εκείνη ενώ το ζαφείρι δεν είναι καν το αγαπημένο πέτρωμα των royals.

Παράλληλα, η Pippa είχε ένα εντελώς διαφορετικό μονόπετρο και σαφέστατα ήθελε να αποφύγει οποιαδήποτε σύγκριση.Ποιος ξέρει πώς νιώθει ο καψερός ο James που πρόσφατα είχε εξηγήσει πως υπέρεφε όταν η αδερφή του αρραβωνιάστηκε τον William και ήρθε κι αυτός στο φως της επικαιρότητας.

DPG Network