Επιτέλους μάθαμε την αιτία διαζυγίου των δύο ηθοποιών

Πατούλια Κατερίνα
Επιτέλους μάθαμε την αιτία διαζυγίου των δύο ηθοποιών

«Φτάσαμε σε σημείο που πονούσα»

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι έγκυος για δεύτερη φορά και να περιμένει το πρώτο παιδί με τον νέο της αγαπημένο, επίσης ηθοποιό Steve Kazee, όμως στα αποσπάσματα του νέου της βιβλίου με τίτλο Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day, η ηθοποιός Jenna Dewan στα 38 της πια αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε πριν τον Απρίλιο του 2018 από τον ηθοποιό Channing Tatum, προκαλώντας σοκ στη σόουμπιζ στην Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο.

Η Jenna, η οποία μοιράζεται την επιμέλεια της εξάχρονης σήμερα κόρης της Everly με τον Tatum, αποκάλυψε για τον λόγο που κατέληξε στο διαζύγιο μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και εννιά χρόνια γάμου:

«Κατανόησα πως η δυναμική που λάμβανα δεν ήταν αυτή που ήθελα για μένα και για την κόρη μου. Πάνω απ’ όλα συνειδητοποίησα ότι η σχέση όχι μόνο δεν λειτουργούσε αλλά με πλήγωνε. Το κοινό έβλεπε εμένα και τον Channing και θεοποιούσε τον ειδύλλιο μας. Αυτό έκανε την κατάσταση δυσκολότερη μιας και έχω μάθει να είμαι ειλικρινής και αληθινή».Η Dewan εξήγησε και το πώς ερωτεύτηκε τον νέο της αγαπημένο Steve Kazee με τον οποίο περιμένει το δεύτερο παιδί της:

«Δεν έψαχνα κάτι τέτοιο, με παρέσυρε σαν θύελλα. Συνέβη όταν δεν το περίμενα».

DPG Network