Το τηλεφώνημα της Kate Middleton στην Meghan Markle που άλλαξε τη σχέση τους

Πατούλια Κατερίνα
Το τηλεφώνημα της Kate Middleton στην Meghan Markle που άλλαξε τη σχέση τους

Η Kate έβαλε τα δυνατά της για να λήξει την κρίση

Ξέρουμε σίγουρα πια πως ο William με τον πρίγκιπα Harry βαδίζουν σε χωριστά μονοπάτια και είμαστε σίγουροι πως η αλλαγή στα δύο πριγκιπόπουλα ήρθε με τον ερχομό της Meghan Markle στη ζωή του μικρότερου γιου της Diana.

Σύμφωνα με τον Phil Dampier, τον royal expert και συγγραφέα πολλών βιβλίων που αφορούν την βρετανική βασιλική οικογένεια, είναι η Kate Middleton αυτή που προσπαθεί να φτιάξει τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Σύμφωνα με τον expert η Kate έχει ως στόχο να κάνει τα πράγματα καλύτερα για χάρη της βασίλισσας Ελισάβετ και ξέρει καλά πως κανείς δεν θέλει να απογοητεύσει την βασίλισσα.



«Μου μετέφεραν ότι η Κate δρα παρασκηνιακά και προσπαθεί να βοηθήσει την Meghan. Στο πλαίσιο αυτό προσέγγισε τη Meghan και της μίλησε στο τηλέφωνο. Το τηλεφώνημα ανάμεσα στις δύο γυναίκες συνοψίζεται στο ότι η Middleton λυπάται πολύ για όσα περνάει η Meghan και θέλει να τη βοηθήσει».

Άλλωστε, μια η θετή αδερφή της Meghan, μια ο πατέρας της, μια τα μίντια, η ίδια ξέσπασε πριν λίγες ημέρες και αποκάλυψε πως σχεδόν κανείς δεν την ρώτησε πώς είναι από τότε που έμεινε έγκυος, έφερε στον κόσμο το γιο της και δεν σταμάτησε να δέχεται επιθέσεις.

Εν τω μεταξύ και ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να είναι έξαλλος με το μικρό του γιο για το πώς επέτρεψε η σχέση με τον αδερφό του να γίνει θέμα στα tabloids και θεωρεί υπεύθυνη γι’ αυτό τη Markle ενώ ακόμα κι εκεί η Kate φέρεται να προσπαθεί να φέρει κοντά όλη την οικογένεια.