Ο πρίγκιπας Louis μιλάει και η Kate Middleton αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του λέξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Louis μιλάει και η Kate Middleton αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του λέξη

Έχεις ακούσει κάτι πιο χαριτωμένο;

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο μικρότερος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William και από τις ελάχιστες φωτογραφίες στις οποίες τον έχουμε δει, είναι το πιο χαριτωμένο από τα τρία της παιδιά. Ο Louis μοιάζει πολύ με τον πρίγκιπα George, όμως οι κινήσεις του και οι γκριμάτσες που κάνει σε κάθε δημόσια εμφάνιση είναι μοναδικές.

Ο 19 μηνών γιος της δούκισσας του Cambridge είναι ένα από τα πιο γλυκά παιδάκια της royal οικογένειας και όταν τον βλέπουμε σε φωτογραφίες δεν τον χορταίνουμε. Εννοείται βέβαια πως η μεγάλη μας αγάπη παραμένει ο γλυκύτατος Archie Harrison, αλλά και αυτόν δεν τον βλέπουμε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε. Η Kate Middleton λοιπόν, έκανε μια αποκάλυψη για τον μικρό Louis, η οποία πραγματικά μας ξετρέλανε.

Η δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε πως ο μικρός Louis έχει αρχίσει και μιλάει αρκετά και έχει μια αγαπημένη λέξη που επαναλαμβάνει ξανά και ξανά. Στο τελευταίο event που παρευρέθηκε η Kate συνάντησε ένα αγοράκι, το οποίο έλεγε συνεχώς τη λέξη «me» (aka εμένα ή εγώ). Τότε η Kate του είπε: «Μου θυμίζεις τον μικρό μου Louis, ο οποίος λέει συνέχεια “me, me, me” και θέλει να έρχεται συνέχεια και παντού μαζί μου».

Και σε ρωτάμε, αν δεν είναι αυτό το πιο γλυκό πράγμα που άκουσες σήμερα, τότε πες μας τι είναι;