Χρήστος Μάστορας-Δέσποινα Βανδή: Η live εμφάνισή τους στον τελικό μας έκανε να ανατριχιάσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χρήστος Μάστορας-Δέσποινα Βανδή: Η live εμφάνισή τους στον τελικό μας έκανε να ανατριχιάσουμε

Ο Χρήστος Μάστορας μάλλον σου θύμισε κάποιον άλλο

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του XFactor Greece, και ο Γιάννης Γρόσσης, από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ήταν αυτός που κέρδισε το show και το μεγάλο έπαθλο. Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς βέβαια, ήταν αυτή που οι Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου και Δέσποινα Βανδή, τραγούδησαν παρέα με τον Γιώργο Θεοφάνους όλα τα τραγούδια που έχει γράψει.

Χάρις Αλεξίου, Πασχάλης Τερζής, Ευρυδίκη, Πάολα, Αντώνης Ρέμος, Νατάσσα Θεοδωρίδου, ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που ακούσαμε να ερμηνεύουν, όμως δύο στιγμές ήταν αυτές που μας έκαναν να ανατριχιάσουμε. Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το κομμάτι της Πάολα, Θυμός, και σου το λέμε ειλικρινά πως ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχουμε ακούσει ποτέ.

Η 50χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε υπέροχα το κομμάτι σε σημείο που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.



Και πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από αυτή την εμφάνιση αρχίζει ο Χρήστος Μάστορας να ερμηνεύει Πασχάλη Τερζή, «ο δικός μου ο δρόμος». Και πραγματικά δεν έχουμε λόγια να σου περιγράψουμε την εμφάνισή του αυτή. Αν ακούσεις το στιγμιότυπο, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να νομίζεις, πως ακούς τον Τερζή, και όχι τον Χρήστο Μάστορα.

Ας μη λέμε όμως άλλα και ας σε αφήσουμε να απολαύσεις αυτές τις δύο υπέροχες στιγμές.