Θες να πας κρουαζιέρα με την Gwyneth Paltrow

Πατούλια Κατερίνα
Θες να πας κρουαζιέρα με την Gwyneth Paltrow

Aν είσαι φαν της Gwyneth Paltrow ήρθε η ώρα να την γνωρίσεις από κοντά σε μια χλιδάτη κρουαζιέρα.

Η Paltrow έκανε μια νέα συνεργασία με την εταιρία Celebrity Cruises και στις 26 Αυγούστου σαλπάρει από την Βαρκελώνη για να περάσει μαζί με τους Goop φανς έξι ημέρες μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου με ενδιάμεσες στάσεις στην υπόλοιπη Ισπανία, την Γαλλία και την Ιταλία.

Στις 30 του Αυγούστου θα γίνει και ένα μεγάλο event και όσοι κλείσουν σουίτα κόστους 4.049 δολαρίων, μπορούν να κλείσουν και εισιτήριο για το μεγάλο event κόστους 750 δολαρίων.


https://www.instagram.com/p/B7Hc6lnpgI8

Η 47χρονη θεωρεί πως όλη αυτή η εμπειρία στη θάλασσα θα είναι καθαρτική αν έχεις βέβαια τα χρήματα να λάβεις μέρος στην κρουαζιέρα, με κόστη που ξεκινούν από 2.129 για μια εσωτερική καμπίνα, 2.949 για μια καμπίνα με βεράντα για να φτάσουμε στα 4.000 δολάρια για μια σουίτα.

Πάντως με τέτοια πνευματική εμπειρία, γεμάτη σπα, γιόγκα και υγιεινή διατροφή και την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά την Paltrow, σίγουρα θα υπάρξει τρελή ανταπόκριση.

Την ίδια στιγμή, η Paltrow εγκαινίασε το Goop Lab στο Netflix στο οποίο θα δούμε και εξορκισμούς την τέχνη του οργασμού και πολλά ακόμα εργαστήρια.