Επανασύνδεση alert: Το αγαπημένο σου ζευγάρι φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επανασύνδεση alert: Το αγαπημένο σου ζευγάρι φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί

Και αυτό είναι τέλειο νέο

Το Hollywood φέρνει όλο θετικά νέα το τελευταίο διάστημα, και αυτό που μάθαμε πριν από λίγες ώρες μας ενθουσίασε σε άλλο βαθμό. Το αγαπημένο μας ζευγάρι που χώρισε τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται να είναι και πάλι μαζί, έπειτα από μία έξοδο όπου και εθεάθησαν μαζί.

Φήμες αναφέρουν πως τους είδαν μαζί το Σαββατοκύριακο στο Los Angeles, σε κατάστημα επίπλων, με τους ίδιους να προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι. Παρά την προσπάθειά τους όπως αντιλαμβάνεσαι, πολλοί τους αναγνώρισαν και θεωρούν πλέον, πως το ζευγάρι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης.

Έπειτα θυμόμαστε το συγκινητικό post της τραγουδίστριας λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της, και αναρωτιόμαστε, πως γίνεται μετά από μία τέτοια «κατάθεση ψυχής» (αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο χρόνο που περνάει και στα όνειρα που δεν πρέπει να εγκαταλείπεις) να είναι και πάλι μαζί. Μας έκανε να πιστέψουμε πως ο χωρισμός τους ήταν οριστικός, και γι’ αυτό η έκπληξή μας ήταν μεγάλη.

Ο λόγος για τη Jessie J και τον Channing Tatum, οι οποίοι έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους φαίνεται να κάνουν προσπάθειες να τα ξαναβρούν. Η πηγή ανέφερε στο E! News: «Ήταν και οι δύο ντυμένοι πολύ casual και με φόρμες, και προσπαθούσαν να περάσουν απαρατήρητοι. Δεν υπήρχε κάποια τρυφερή κίνηση ανάμεσά τους, όμως φαινόντουσαν και οι δύο ιδιαίτερα ευδιάθετοι».

Και σκεφτόμαστε πως ίσως αποφάσισαν να δώσουν λίγο χρόνο ο ένας στον άλλον, προκειμένου να τα ξαναβρούν.