Έχεις δει τη φωτό που ανέβασε πριν από 21 μέρες ο Άκης Πετρετζίκης; Θα πάθεις πλάκα

Έχεις δει τη φωτό που ανέβασε πριν από 21 μέρες ο Άκης Πετρετζίκης; Θα πάθεις πλάκα

Μπορεί να γίνει κι άλλο πιο γοητευτικός;

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς Έλληνες άντρες chef, και μπορεί να μην έχουμε δοκιμάσει ακόμη κάποια από τις συνταγές του, οι φωτογραφίες του στο Instagram μας μαρτυρούν πως είναι αν μη τι άλλο γευστικές και πεντανόστιμες. Και πρόσεξε τώρα τι μας συμβαίνει.

Ο chef ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις συνταγές του και τα πιάτα που φτιάχνει, και μέσα σε αυτές χάνουμε όταν ανεβάζει δικές του φωτό. Για παράδειγμα υπάρχει μία φωτογραφία που ανέβασε πριν από 21 μέρες, την οποία δεν είχαμε ξαναδεί, και αν υπάρχει κάτι να παρατηρήσουμε, αυτό είναι, πως είναι ένας κούκλος.

Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε ένα ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, και τέσσερις μέρες μετά τον ερχομό του 2020 ανέβασε την πρώτη δική του φωτό για το νέο έτος. Ο chef ποζάρει έξω από τα ανάκτορα Schönbrunn στην Αυστρία, και εκτός από το φανταστικό τοπίο παρατηρούμε και το πόσο κούκλος και γοητευτικός είναι και ο ίδιος ο Άκης, και αναρωτιόμαστε, μέχρι που μπορεί να φτάσει ακόμη;

Η γοητεία του σίγουρα δεν μετριέται με καμία μονάδα μέτρησης και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Δες τη φωτογραφία του στη gallery που ακολουθεί.