Ο ηθοποιός τα ξαναβρήκε με την τραγουδίστρια και έβρισε fan του που δεν στηρίζει την επανασύνδεση

Πατούλια Κατερίνα
Ο ηθοποιός τα ξαναβρήκε με την τραγουδίστρια και έβρισε fan του που δεν στηρίζει την επανασύνδεση

Ο ηθοποιός τα έβαλε με φαν για τα μάτια της καλής του

Θυμάσαι που πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστός ο χωρισμός του ηθοποιού και υπερ γόη του Hollywood με την τραγουδίστρια αγαπημένη του κι εκείνος άνοιξε μάλιστα λογαριασμό στο Tinder για να βρει νέο ταίρι;

Ε, πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι μας έβαλε να γράψουμε άκυρο στον χωρισμό και έκανε και την πρώτη κοινή εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί.
Μιλάμε φυσικά για τον Channing Tatum Και την τραγουδίστρια Jessie J, που είναι επίσημα και πάλι μαζί. Το hot της υπόθεσης είναι ένα σχόλιο που δέχτηκε ο Τatum στην κοινή του φωτογραφία με την Jessie μετά την επανασύνδεση.



Ένας άμοιρος φαν του, σχολίασε πως ο Channing έδειχνε καλύτερα με την πρώην σύζυγό του Jenna Dewan με την οποία υπήρξε ζευγάρι για εννιά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη του Everly.
Ε, μόλις είδε το σχόλιο ο ηθοποιός έγινε ταύρος και έσπευσε να κράξει τον φαν γράφοντας:

Hey Alex, δεν συνηθίζω να απαντάω αλλά μου φαίνεσαι από εκείνα τα άτομα που χαίρονται να μισούν και πρέπει να σκεφτείς τι κάνεις γιατί μπορεί να πληγώνει. Δεν υπάρχει πιο όμορφο και εντυπωσιακό άτομο από την Jess, και αυτό περιλαμβάνει και την πρώην μου, έγραψε ο 39χρονος.
Σε δεύτερο ποστ που αργότερα διεγράφη, ο Tatum έγραψε πως για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Jenna είναι πανέμορφη και καταπληκτική με τον δικό της τρόπο.
Όπως πάντως αναφέρει το Enews το δράμα δεν σταμάτησε εκεί.