Εθισμένη στο αλκοόλ η βασίλισσα Ελισάβετ! Η αποκάλυψη που μας σόκαρε

17 SHARES

Τα τσούζει η μονάρχης

Αν έχεις παρακολουθήσει τις τρεις σεζόν του Crown θα έχεις αντιληφθεί μέχρι στιγμής πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει περάσει και λίγα πράγματα στη ζωή της. Έγινε βασίλισσα σε μία πολύ νεαρή και ευαίσθητη ηλικία ενώ δεν το περίμενε, βίωσε τις απιστίες του συζύγου της και γενικά δεν λες και εύκολη τη ζωή της.

Οπότε διαβάζοντας τον τίτλο πως είναι εθισμένη στο αλκοόλ δεν μας φαίνεται και εντελώς περίεργο. Πόσο μάλλον τώρα που έχει γίνει όλο αυτό με το Megxit και με την είδηση πως ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν κάνει κρυφά παιδί, ναι, κι εμείς στο αλκοόλ θα το ρίχναμε. Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, η βασίλισσα το «τσούζει» σε καθημερινή βάση, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί και στο παρελθόν σε άρθρο της Independent.

Η βασίλισσα που λες συνηθίζει να πίνει 4 κοκτέιλ την ημέρα, κάτι που αντιστοιχεί σε κατανάλωση 6 αλκοολικών μονάδων ημερησίως. Μάλιστα το άρθρο της Independent 8 χρόνια πριν ανέφερε, πως η βασίλισσα συνηθίζει να πίνει ένα τζιν με απεριτίφ πριν από το μεσημεριανό γεύμα της, με το γεύμα της πίνει ένα ποτήρι κρασί, ενώ το απόγευμα πίνει dry Martini και ένα ποτήρι σαμπάνια.

Εχμμ… δεν τη λες και μικρή αυτή την ποσότητα αλκοολούχων που καταναλώνει η βασίλισσα. Εμείς πάντως στη θέση της μια εξέταση για το συκώτι μας θα κάναμε.

17 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ