Ο Brad Pitt τρολάρει το Παλάτι, το Megxιt & την Jolie αλλά η αντίδραση της Middleton είναι επική!

Πατούλια Κατερίνα
Ο Brad Pitt τρολάρει το Παλάτι, το Megxιt & την Jolie αλλά η αντίδραση της Middleton είναι επική!

Ο Brat Pitt δεν έδωσε το παρόν στα BAFTA αλλά κατάφερε να μιλάει όλος ο κόσμος για εκείνον

Ο Brad Pitt πήρε ένα ακόμα βραβείο, για την ταινία «Once upon a time in Hollywood». Μιλάμε για το BAFTA, το οποίο δεν παρέλαβε ο ίδιος αλλά η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία του Quentin Tarantino, Margot Robbie.

Η Margot, κρατούσε μια επιστολή δια χειρός Pitt η οποία έγινε viral, καθώς ο 56χρονος γόης του Hollywood κατάφερε να βάλει σε μια δήλωση και το διαζύγιό του, με έμμεση σπόντα στην Jolie και τον πρίγκιπα Harry με έμμεση σπόντα στο Megxit αλλά και το ίδιο το Brexit.

«Ο Brad δεν μπορούσε να είναι εδώ σήμερα εξαιτίας οικογενειακών υποχρεώσεων και μου ζήτησε να διαβάσω αυτό για εκείνον. Ξεκινάει λέγοντας, Βρετανία έμαθα ότι χώρισες, καλώς ήρθες στο κλαμπ και καλή τύχη με τις διαδικασίες διαζυγίου. Ευχαριστώ την ακαδημία για την τιμή», ενώ καταλήγει λέγοντας:



«Θα ονομάσει το βραβείο Harry, γιατί είναι ενθουσιασμένος που θα το πάρει πίσω στις ΗΠΑ μαζί του. Αυτές είναι δικές του λέξεις, όχι δικές μου», τόνισε η Margot, την στιγμή που η κάμερα έδειξε τον αδερφό του πρίγκιπα Harry και πρόεδρο των BAFTA. Αστείο τέτοιου είδους και με τον πρίγκιπα Harry και με τον πρίγκιπα Andrew προσπάθησε να κάνει και η κωμικός Rebel Wilson χωρίς επιτυχία. Όσο για το πώς αντέδρασε η Kate Middleton, θα το μάθεις παρακάτω.