Η Meghan Markle παραδέχτηκε την απάτη της on camera: Το σπάνιο βίντεο

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle παραδέχτηκε την απάτη της on camera: Το σπάνιο βίντεο

Το βίντεο από το παρελθόν της Meghan Markle

Το διάστημα αυτό, μετά το περίφημο Megxit, μια σειρά από βίντεο της Meghan Markle έχουν έρθει ξανά στην επιφάνεια. Οι φήμες θέλουν την 38χρονη δούκισσα του Sussex και πάλαι ποτέ διάσημη ηθοποιό, να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά, σε ντοκιμαντέρ του Netflix αλλά ένα βίντεο της συζύγου του Harry, που ανακάλυψε η Daily Mail έχει γίνει viral.

Στο βίντεο αυτή η 38χρονη παραδέχεται την απάτη που έκανε για να καταφέρει να βρει δουλειά και παρομοιάζουν την κίνηση αυτή με την απάτη της Markle εις βάρος της βασίλισσας για να καταφέρει να μπει στην βασιλική οικογένεια αλλά να αποχωρήσει σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα.H Μeghan λοιπόν βρίσκεται σε ένα πάνελ μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του Suits, της σειράς που την έκανε διάσημη σε όλον τον κόσμο και μιλά για την απόφασή της στο ξεκίνημα της καριέρας της να κάνει μια απάτη, να πει ψέματα για να πάρει την δουλειά.

Εκεί η Markle παραδέχεται πως ο μόνος τρόπος για να κλείσει την δουλειά, ήταν να πει πως ανήκει στην ένωση Screen Actors Guild η οποία εκπροσωπεί πάνω από 10.000 ηθοποιούς. Η ίδια λέει χαμογελώντας στο πάνελ: