Αθηνά Οικονομάκου: Είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά;

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά;

Η ηθοποιός, όντως, ετοιμάζεται για δεύτερο παιδάκι;

Η Αθηνά Οικονομάκου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, μίλησε για τον γιο της, Μάξιμο, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο από ανεξάρτητη γυναίκα σε μητέρα και σύντροφο, παράλληλα όμως εξομολογήθηκε κάτι που δεν περιμέναμε τόσο σύντομα από την ηθοποιό.

Η καθημερινότητά της αναμφισβήτητα άλλαξε από την γέννηση του γιου της, «βγήκε» από τα παπούτσια της και έπρεπε να αρχίσει σιγά σιγά να συνηθίζει αλλά πρωτίστως να κατανοεί αυτόν τον νέο ρόλο, τον ρόλο της μαμάς. Σίγουρα οι παλιές της συνήθεις άλλαξαν κατά πολύ, ωστόσο, παρά τις όλες δυσκολίες, δεν θα άλλαζε το παραμικρό από αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.

Αντιθέτως η Αθηνά, εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει άλλο ένα παιδάκι. Αν και με βεβαρυμμένο πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της ηθοποιού, εξομολογήθηκε ότι θέλει πολύ να κάνει ένα αδερφάκι στον Μάξιμο προσφέροντας του έτσι έναν πολύτιμο φίλο.

«Ναι, θέλω να κάνω δεύτερο παιδί. Ακόμα κι αν μου είναι δύσκολο λόγω συνθηκών, δουλειάς και κούρασης, θέλω να το κάνω για τον Μάξιμο. Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα αδελφάκι. Εξίσου σημαντικοί είναι και οι φίλοι στη ζωή. Μάλιστα πολλές φορές μπορεί να συνδεθείς μαζί τους και να αποκτήσεις πιο στενή σχέση απ’ ό,τι με τα αδέλφια σου. Πιστεύω όμως ότι αν οι γονείς δημιουργήσουν μια υγιή σχέση ανάμεσα στα παιδιά τους τότε ο αδελφός ή η αδελφή είναι στήριγμα και η καλύτερη παρέα»