Χωρίζουν Clooney - Amal; Η δήλωση που κάνει το γύρο του κόσμου (photos)

Χωρίζουν Clooney - Amal; Η δήλωση που κάνει το γύρο του κόσμου (photos)

Αυτή τη φορά υπάρχουν και αποδείξεις. 

Θυμάσαι που μέχρι πριν δύο χρόνια-ίσως και ένα για να μην είμαστε πολύ αυστηροί- είχαμε σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες του ζεύγους Clooney στα sites και τα περιοδικά με λεπτομέρειες από τη ζωή τους, οι οποίες προφανώς και αφορούν ένα ευρύ κοινό, όπως γίνεται άλλωστε με όλους τους διάσημους και δημοφιλείς.

Ε λοιπόν, οι δύο αυτοί stars, εδώ και έναν περίπου χρόνο, έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, και δεν μαθαίνουμε την παραμικρή είδηση για τη ζωή τους. Μέχρι πρόσφατα όταν και κυκλοφόρησε μία δήλωση του George o οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχτηκε ότι έχει να δει τα παιδιά του 200 μέρες!!!

Όπως ήταν φυσικό, οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού οργίασαν, μιας και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι δυνατόν ένας πατέρας να μη βλέπει τα παιδιά του.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα δίδυμα μένουν με την Amal μέχρι να βρεθεί μία λύση ανάμεσα στον star του Hollywood και τη διάσημη δικηγόρο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι είναι από τις λίγες φορές που ο Clooney κάνει μία τόσο προσωπική αποκάλυψη

Βρε παιδιά, κοιτάξτε να τα βρείτε. Κρίμα είναι τόσο ωραίο ζευγάρι να χωρίσετε.

Δες τη gallery με την τελευταία κοινή τους εμφάνιση.