Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και η φωτό της star κάτι μας θύμισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και η φωτό της star κάτι μας θύμισε

Είναι άραγε τόσο ερωτευμένη;

Μαμά για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει η διάσημη ηθοποιός σχεδόν δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της τον Απρίλιο του 2018. Λίγες εβδομάδες προτού φέρει στον κόσμο το μωράκι της, ο νέος σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου, και πραγματικά πάθαμε πλάκα με το δαχτυλίδι της.

Ωστόσο, δεν ήταν το δαχτυλίδι τόσο αυτό που μας τάραξε, όσο το ότι η ανάρτησή της για τον αρραβώνα της μας θύμισε κάτι. Η Jenna Dewan και ο Steve Kazee αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, και την ανακοίνωση την έκαναν γνωστή μέσα από τα Instagram accounts τους.

Ο Steve Kazee έγραψε στην ανάρτησή του: «Όταν θα ξυπνάς το πρωί θα φιλάω το πρόσωπό σου με ένα χαμόγελο που κανείς δεν έχει ξαναδεί. Όταν θα ξυπνάς το πρωί θα φιλάω τα μάτια σου, και θα σου λέω πως είσαι εσύ αυτή που αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια». Αρκετά γλυκό και τρυφερό δε νομίζεις;

Η Jenna από την άλλη στην ανάρτησή της έγραψε κάτι που μας θύμισε ένα πιο παλιό post της ηθοποιού, στο οποίο όμως δεν ήταν μαζί της ο Steve, αλλά ο Channing Tatum. «Μια ζωή να σ’ αγαπώ και να μεγαλώνω μαζί σου. Έχεις την καρδιά μου», έγραψε στο post με τον Steve δείχνοντάς μας το δαχτυλίδι της, ενώ στη φωτό με τον Channing έγραφε: «Το να αγαπάς βαθιά κάποιον σου δίνει δύναμη. Το να αγαπιέσαι από κάποιον βαθιά σου δίνει κουράγιο. Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής μου».

Άραγε πόσες φορές μπορείς να αγαπήσεις τόσο πολύ και τόσο βαθιά στη ζωή σου; Η Jenna εννοούσε όσα έγραφε και στις δύο αναρτήσεις της; Θα μάθουμε στην πορεία.