Μόλις έγινε γνωστή η ημέρα που ο Harry και η Meghan θα ελευθερωθούν από την βασιλική οικογένεια

Πατούλια Κατερίνα
Μόλις έγινε γνωστή η ημέρα που ο Harry και η Meghan θα ελευθερωθούν από την βασιλική οικογένεια

H ημέρα απελευθέρωσης θα μοιάζει με ψέμα

Oι πρώτες προβλέψεις ήθελαν τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle να ολοκληρώνουν το περίφημο πια Megxit.

Έχουμε όμως επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι για το τέλος των royal υποχρεώσεων του ζεύγους του Sussex.

Η βασίλισσα είχε έτσι κι αλλιώς εξηγήσει στην ανακοίνωσή της μετά την μεγάλη σύσκεψη του Γενάρη πως ο εγγονός της και η Markle θα αποδεσμευτούν μέσα στην άνοιξη από τα καθήκοντά τους.

Τώρα πια γνωρίζουμε πως τις επόμενες ημέρες και για έναν περίπου μήνα, ο 35χρονος πρίγκιπας και η 38χρονη αγαπημένη του μαζί με τον γιο τους Archie θα βρίσκονται στο Λονδίνο.



Εκεί θα ολοκληρώσουν μια σειρά από εκδηλώσεις που αφορούν τους οργανισμούς τους οποίους πατρόναραν μέχρι σήμερα με πρώτη εκδήλωση τα Invictus Games, τους αγώνες των παλαίμαχων στρατιωτικών με αναπηρίες, θεσμό που δημιούργησε ο ίδιος ο Harry.

Ο πρίγκιπας δημοσίευσε στο λογαριασμό του Sussex Royal στο Instagram μια αστεία συνομιλία με τον Jonh Bon Jovi ο οποίος δημιούργησε το τραγούδι Unbroken για να τιμήσει τους βετεράνους και ο Harry θα βρίσκεται στην ηχογράφηση του τραγουδιού στο Λονδίνο στις 28 Φλεβάρη.

Έπειτα έχουμε την ημέρα της Κοινοπολιτείας στις 9 Μαρτίου, όπου Harry και Meghan θα βρεθούν δίπλα στη βασίλισσα στο Westminster Abbey. Τελικά, η ημέρα απελευθέρωσης είναι η κάτωθι