Αλλαγή καριέρας; Ο πρίγκιπας Harry συνάντησε τον βασιλιά της ροκ και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αλλαγή καριέρας; Ο πρίγκιπας Harry συνάντησε τον βασιλιά της ροκ και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό

Μπορεί πάντως να αλλάξει καριέρα τώρα που δεν είναι royal

Ο πρίγκιπας Harry μπορεί σε έναν μήνα να μην είναι πλέον πρίγκιπας, αφού δεν θα έχει βασιλικούς τίτλους μετά το πέρας της 31ης Μαρτίου, προτού όμως κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, μας χάρισε μια υπέροχη στιγμή. Η ροκ μουσική συναντήθηκε με τη βασιλική οικογένεια, και ο δούκας του Sussex συνάντησε τον Jon Bon Jovi.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Abbey Road Studios, όπου ο Αμερικανός σταρ και βασιλιάς της rock επανηχογράφησε το κομμάτι του Unbroken με τη χορωδία των Invictus Games. Ο Harry που σε περίπου έναν μήνα θα σταματήσει να εργάζεται ως royal ανέβασε στο Instagram του Sussex ένα βίντεο με τους δυο τους πίσω από το μικρόφωνο.



Ο Jon Bon Jovi μάλιστα είπε πως ανυπομονούσε για τη συνεργασία αυτή. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν θερμούς χαιρετισμούς στα σκαλιά του παγκοσμίου φήμης στούντιο στο Λονδίνο, και στη συνέχεια πήγαν οι δυο τους στο ίδιο control room, όπου η Fab Four έκανε τις ηχογραφήσεις της το 1960. Στο βίντεο του SussexRoyal οι δυο τους φορούν ακουστικά και το βίντεο τελειώνει εκεί που οι δυο τους ετοιμάζονται να πουν την πρώτη νότα.



Κάτι μας λέει πως το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό και ακουστικά, και ανυπομονούμε.