Υρώ Μανέ: Δε φαντάζεσαι πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω Κορωναϊού

Η γνωστή ηθοποιός οργάνωσε το πιο ευφάνταστο πάρτυ γενεθλίων.

Η Υρώ Μανέ είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, που μας έχει χαρίσει στιγμές αστείρευτου γέλιου στην τηλεόραση. Όλοι και όλες θυμόμαστε τη θρυλική Φλώρα στα «Εγκλήματα», τη Μανιάτισσα πεθερά, που είχε υποδυθεί στο σίριαλ «7 Θανάσιμες Πεθερές» με απόλυτη επιτυχία και πολλούς άλλους ρόλους. Η Υρώ, εκτός από επιτυχημένη επαγγελματίας, είναι και μια αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος, πράγμα το οποίο μας δείχνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τα social media.

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχει τρελή αδυναμία στη μοναχοκόρη της, Φαίδρα, και ότι μαμά και κόρη μοιράζονται πολλές όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά τους. Τώρα θα αναρωτιέσαι, γιατί σου κάναμε όλον αυτόν τον πρόλογο.

Η Υρώ Μανέ είχε χθες τα γενέθλιά της και οργάνωσε ένα μικρό πάρτυ στο σπίτι της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τόσο η ίδια όσο και η Φαίδρα μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα από τη βραδιά μέσα από το Instagram και πραγματικά μαμά και κόρη μάς έκαναν να δούμε με μια άλλη, πιο χιουμοριστική ματιά τον…. Κορωναϊό. Τι εννοούμε;

Η αγαπητή ηθοποιός και οι φίλοι της φόρεσαν χειρουργικές μάσκες για να γιορτάσουν τα γενέθλια και ήταν πιο επίκαιροι από ποτέ, ενώ δεν έλειψαν τα γέλια, δείχνοντας ότι το διασκεδάζουν πολύ.







Διάβασε ακόμα: Jennifer Lopez: Ο A-Rod γιόρτασε την επέτειο του αρραβώνα τους με το πιο υπέροχο post

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης