Jennifer Lopez: Ο A-Rod γιόρτασε την επέτειο του αρραβώνα τους με το πιο υπέροχο post

Jennifer Lopez: Ο A-Rod γιόρτασε την επέτειο του αρραβώνα τους με το πιο υπέροχο post

Και κάπως έτσι διαψεύστηκε κάθε αμφιβολία που μπορεί να είχαμε για το ζευγάρι.

Η Jennifer Lopez είναι η γυναίκα-είδωλο. Η γυναίκα που θαυμάζει όλος ο πλανήτης για όσα έχει καταφέρει στην καριέρα της αλλά και για την εκρηκτική της εμφάνιση που μπορεί να αφήσει με το στόμα ανοιχτό κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το φύλο του. Ωστόσο, εκείνη θέλει έναν. Εκείνος που κατάκτησε την καρδιά της είναι o Αμερικανός πρώην παίκτης του baseball, Alex Rodriguez.

Στις 10 Μαρτίου του 2019, ο A-Rod γονάτισε σε μία εξωτική παραλία στις Μπαχάμες και ζήτησε την καλή του σε γάμο, κάνοντας όλον τον πλανήτη να συγκινηθεί με το ρομαντικό σκηνικό που έβλεπε μπροστά στα μάτια του.

Στο μεσοδιάστημα, κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με το πότε το ζευγάρι μπορεί να σκέφτεται να επισφραγίσει τη σχέση του, φτάνοντας σε σημείο πριν από λίγες μέρες να έχουμε τις δηλώσεις της JLo σχετικά με τον αρραβώνα που μας έβαλαν σε υποψίες.

Σε αυτές ουσιαστικά η τραγουδίστρια έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν για τον γάμο τους, εφόσον το έχουν πει ότι θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί. Και ναι μεν αυτό φυσικά ισχύει, από την άλλη δεν είναι παράλογο που προκύπτουν οι αντίστοιχοι προβληματισμοί.

Σήμερα, πάντως, ο καλός της είπε να εξαφανίσει κάθε πιθανή αμφιβολία που μπορεί να είχαμε, κάνοντας μία ανάρτηση για την επέτειο του αρραβώνα τους που δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι.

https://www.instagram.com/p/B9ia8bMHTLA


Δες περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.