Θυμάσαι την Φλώρα από τα «Εγκλήματα»; Πρέπει να δεις την κόρη της

Θυμάσαι την Φλώρα από τα «Εγκλήματα»; Πρέπει να δεις την κόρη της

Είναι πραγματικά πανέμορφη

Φλώρα και Αλέκος, Αλέκος και Φλώρα. Ένα ζευγάρι που αγαπήσαμε πολύ μέσα από την σειρά «Εγκλήματα», και που βλέπουμε ακόμη ξανά και ξανά όταν παίζει σε επανάληψη. Η σειρά αυτή είχε τα πάντα, μαύρο χιούμορ, το μίσος της Σωσώ για όλο τον κόσμο και ειδικά για τον άντρα της (aka Αλέκος) και τον έρωτα της Κορίνας για ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό.

Θα αναρωτιέσαι βέβαια γιατί σου κάνουμε αυτήν την εισαγωγή, όμως μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα σε κρατήσουμε σε αγωνία για πολύ. Η Φλώρα λοιπόν έχει μία κόρη και όχι δεν αναφερόμαστε μέσα στο έργο (εκεί ήταν έγκυος σε αγόρι), αλλά στην πραγματική της ζωή. Μία κόρη πανέμορφη, που σίγουρα δεν γνώριζες μέχρι τώρα, και που σίγουρα θέλεις να μάθεις.

Η Φαίδρα είναι 20 χρονών και σπουδάζει κοινωνική ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ ταυτόχρονα κάνει και μαθήματα χορού. Δεν θα σου κρύψουμε πως μόλις είδαμε τις φωτογραφίες της στο Instagram μείναμε με το στόμα ανοιχτό και θα καταλάβεις σύντομα γιατί.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Φαίδρα έκανε μια σπάνια έξοδο με την μητέρα της, Υρώ Μανέ, και στην φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός ήταν και οι δύο υπέροχες. Κοιτώντας προσεκτικά το Instagram account της, καταλήξαμε στο ότι έχει υπέροχο σώμα και ένα πανέμορφο πρόσωπο. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει σε ποιον μοιάζει, αλλά με κάποια επιφύλαξη θα λέγαμε πως φέρνει πιο πολύ στον μπαμπά της.


https://www.instagram.com/p/BnJ-JQigVyM/?utm_source=ig_embed_loading

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Τον χάσαμε το σέξι κτηνοτρόφο από την Κρήτη! Μόλις αρραβωνιάστηκε και ιδού το κορίτσι του