Συγκινεί η Δέσποινα Βανδή: Το post στο Instagram που θα σε κάνει να δακρύσεις

Συγκινεί η Δέσποινα Βανδή: Το post στο Instagram που θα σε κάνει να δακρύσεις

Δες τι ανέβασε η τραγουδίστρια

Ο Μάρτιος έφυγε, ο Απρίλιος ήρθε, και η σημερινή μέρα μόνο για πρωταπριλιάτικα αστεία δεν είναι. Ζούμε όλοι μία τόσο περίεργη κατάσταση, που το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς και θα θες να κάνεις, είναι ένα αστείο σε κάποιο για να γελάσετε. Φέτος λοιπόν δεν έχει πρωταπριλιά όπως τα άλλα χρόνια, ελπίζουμε σε έναν μήνα ακριβώς όμως να έχει πρωτομαγιά.

Οι μέρες περνούν και η καραντίνα εξακολουθεί να υφίσταται όσο και αν μας δυσκολεύει αυτό. Ελπίδα όλων μας να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν συντομότερα στην πρότερη κατάσταση της καθημερινότητας και της ζωής μας γενικά. Και αυτό ζήτησε και η Δέσποινα Βανδή από τον καινούργιο μήνα, σε ένα post στο Instagram account της, που αλήθεια μας συγκίνησε πολύ και μας έκανε να εκτιμήσουμε πολλά πράγματα.

«Καλέ μου Απρίλη θα ‘θελα αυτήν τη στιγμή του περσινού μου καλοκαιριού να την επαναλάβω εάν δε σε πειράζει! Να έχει τελειώσει όλο αυτό που ζούμε και να ξανά βρεθώ σε ένα νησί, σε ένα παγκάκι με ένα παγωτό στο χέρι με καλή παρέα και με μόνη μου έννοια σε ποιο ταβερνάκι θα πάμε το βραδάκι να γευτούμε τις νοστιμιές που πρέπει! Ζητάω πολλά;

Μην είσαι τέτοιος! Καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλους! #1april», έγραφε η Δέσποινα στο caption της ανάρτησής της, και αλήθεια δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο μαζί της.