Ο Johnny Depp έκανε Instagram και... δεν φαντάζεσαι το λόγο!

Ο Johnny Depp έκανε Instagram και... δεν φαντάζεσαι το λόγο!

Το πρώτο του βίντεο είναι κάτι που δε θες να χάσεις.

Εκεί που τελειώνει η εβδομάδα και καθόμασταν χτες το βράδυ στο σπίτι μας παρακολουθώντας τα νέα της επικαιρότητας, ξαφνικά συνέβη κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε. Ένας από τους πιο μεγάλους αστέρες του Hollywood, ο άνθρωπος που έκανε όλον τον πλανήτη να τον λατρέψει με τις ταινίες του και με τη δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα, έκανε Instagram.

Εδώ και 12 ώρες, λοιπόν, μπορούμε επίσημα να σου πούμε ότι ο Johnny Depp aka Jack Sparrow είναι ενεργός στα social media. Ήδη, μάλιστα, έχει κάνει δύο αναρτήσεις στο κλασικό στιλ του Johnny, αποκαλύπτοντας σε ένα βίντεο ότι ο λόγος που το έκανε τώρα είναι… ο κορονοϊός.




«Γεια σε όλους. Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία με τον κόσμο των social media. Δεν έχω ξανακάνει τίποτα από αυτά πριν. Δεν πιστεύω ότι ποτέ έχω νιώσει ιδιαίτερο λόγο να το κάνω μέχρι τώρα. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξω έναν διάλογο όσο η ένταση για αυτόν τον αόρατο εχθρό έχει ήδη προκαλέσει τραγωδίες κι έχει καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό τις ζωές των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και χωρίς φροντίδα, αρρωσταίνουν και παλεύουν για αναπνοή, άνθρωποι πεθαίνουν. Πολλοί δεν μπορούν να παρέχουν για τα παιδιά και την οικογένειά τους ως αποτέλεσμα αυτής της απαίσιας παγκόσμιας πανδημίας. Κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους κι όχι μόνο τις δουλειές τους, αλλά και τη μοναδική πηγή εισοδήματος.

Πολλοί, επίσης, έχασαν τις επιχειρήσεις τους, που δούλεψαν πολύ και σκληρά για να διατηρήσουν για πολλά χρόνια. Και κάποιοι, πάρα πολλοί, ζουν στους δρόμους χωρίς προστασία, χωρίς καταφύγιο, χωρίς καμία επιλογή για απομόνωση.

Οπότε, νιώθω ότι πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, για αυτούς που αγαπάμε, για την κοινωνία μας, για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο και για το μέλλον»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Instagram ενθουσιάστηκε και τα σχόλια μιλούν από μόνα τους.

Δες μερικά από αυτά στην παρακάτω gallery.