Μία μικρή λεπτομέρεια φανέρωσε την πραγματική σχέση ανάμεσα σε Charlotte & George (photos)

Μία μικρή λεπτομέρεια φανέρωσε την πραγματική σχέση ανάμεσα σε Charlotte & George (photos)

Οι ειδικοί αποφάνθηκαν!

Σίγουρα το βασικό θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο είναι η πανδημία και φυσικά η προσπάθεια όλων μας να την αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και σε άλλες ειδήσεις, οι οποίες ίσως και να μας κάνουν να αισθανόμαστε λίγο πιο όμορφα, μέσα σε όλη αυτή την κακή ψυχολογία.

Στη Μεγάλη Βρετανία για παράδειγμα, βρέξει-χιονίσει θα ασχολούνται με τη Βασιλική οικογένεια γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Οπότε, η χθεσινή σύντομη εμφάνιση των William και Kate μαζί με τα πριγκιπόπουλα, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

Που λέτε, η οικογένεια βγήκε στην πόρτα του σπιτιού της για το καθιερωμένο χειροκρότημα στο ιατρικό προσωπικό της χώρας, και φυσικά οι κινήσεις τους τέθηκαν επί τάπητος! Μεγάλο ενδιαφέρον, παρουσίασε η συμπεριφορά των δύο μεγάλων παιδιών, του George και της Charlotte τα οποία όπως είναι φυσικό συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα video ελάχιστων λεπτών λοιπόν, ήταν αρκετό για να βγάλουν πολλοί τα συμπεράσματά τους σχετικά με τη σχέση των δύο αδερφών. Δες την παρακάτω gallery: