MasterChef: Τα απίστευτα σχόλια για τα... σαλάμια της vegan Ντέμης (photos)

MasterChef: Τα απίστευτα σχόλια για τα... σαλάμια της vegan Ντέμης (photos)

Η Κατερίνα "έδωσε" τη Ντέμη στο χθεσινό επεισόδιο. Ισχύει άραγε;

Η Κατερίνα Λένη, η κομμώτρια του MasterChef, μπορεί να μην είναι η αγαπημένη των παικτών και του κοινού (οκ όχι όλου) όμως λέει τα πράγματα με το όνομά τους κι έχει αποδειχθεί πολύ ντόμπρα σαν χαρακτήρας. Πέρα από την κόντρα της με τον Γιώργο, που για εκείνη όλα τα κακά σε αυτόν τον πλανήτη τα έχει προκαλέσει ο Γιώργος, είναι αρκετά ελικρινής.

Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα φάνηκε να νευρίασε αρκετά με την Ντέμη, η οποία διαμαρτυρήθηκε που η Μαρλέν της έδωσε να δουλέψει με την κερήθρα ενώ είναι vegan. Το πιάτο της από ότι καταλάβαμε δεν ήταν και από τα καλύτερα, και κάπως έτσι σήμερα θα την δούμε στον τάκο και στη διαδικασία αποχώρησης.

Αυτό όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση, ήταν η δήλωση της Κατερίνας. Όσο η Ντέμη έδειχνε το πιάτο της και μιλούσε για τον vegan τρόπο ζωής της, η Κατερίνα δήλωσε (όχι on camera) πως κατεβαίνει στο σπίτι στις 3 το βράδυ να πιεί νερό και βλέπει τη Ντέμη να τρώει τυριά και σαλάμια.

Και χωρίς να έχουμε εικόνα, αναρωτιόμαστε πόση υπόσταση να έχει αυτό; Ισχύει πράγματι πως μία κοπέλα που διατυμπανίζει πως είναι vegan τρώει τα βράδια σαλάμι;

Το twitter πάντως το φαντάστηκε λίγο καλύτερο το σκηνικό αυτό.